jaarvergadering 2019

Deze keer geen optreden, maar een gezellige avond met de jaarvergadering op de agenda.
Verslag van afgelopen jaar, de planning van dit jaar en aftredende bestuursleden, die gelukkig toch herkiesbaar bleken, want het enthousiasme van anderen om hun plaats in te nemen was nihil. Fijn dat zij door willen gaan om het koor zingende te houden.

Het bestuur dat dus nu blijft zoals het is!

DSCN6802

de leden met nogmaals het bestuur erbij, dat zijn tenslotte ook leden.

er was een jubileum, en wel Dinie die al 55 jaar bij het koor zingt. Wat een prestatie! Gefeliciteerd!!!!!!

 

Daar krijg je toch wel dorst van, praten, luisteren en dan wil je ook proosten op het jubilerende koorlid!

 

Verslag van onze reporter

Tijdens de goed bezochte jaarvergadering van zangvereniging Ootmusica werd Dinie Woudstra gehuldigd, omdat zij 55 jaar lid is van het koor. Voorzitter Benny Bolk bedankte haar voor haar inzet voor het koor en het trouw bezoeken van de repetities en concerten. Uit handen van secretaresse Ineke Overbosch kreeg Dinie Woudstra een mooie bos bloemen.
Het zangkoor kan tevreden terugkijken op het afgelopen jaar. Er waren meerder optredens in onder meer diverse bejaardentehuizen in de regio. Tevens werd een aantal keren medewerking verleend aan rouw – en trouwdiensten in de kerk. Samen met de Brugger Zangers werd in de Kloosterkapel een concert gegeven. Ook haalde het koor de banden aan met noabergemeente Lage om deel te nemen aan een grenzeloos optreden. Penningmeester Dirk Lammersma lichtte op helder wijze de financiële cijfers toe. De kascommissie met Henny Wessels en Wim Wassink liet weten dat alles er keurig uitzag, waarna de penningmeester decharge werd verleend.
Binnen het bestuur waren Henny Molendijk en Lucas Molendijk aftredend maar herkiesbaar en dat betekende dat ze met algemene stemmen voor een periode van drie jaar werden herbenoemd.
Er heeft een positief evaluatiegesprek plaatsgevonden met dirigent Carlo van den Beld en dus blijft hij ook het komend jaar de muzikaal leider van het zangkoor. In de rondvraag kwamen een aantal praktische vragen aan de orde.
Het eerstvolgende optreden van Ootmusica is tijdens de Dodenherdenking op 4 mei waar het koor een drietal liederen zingt.

16 juli is de laatste repetitie voor de vakantieperiode.