2018

Jaarvergadering en jubilaressen

Tijdens de jaarvergadering van zangvereniging Ootmusica werden zes jubilarissen in het zonnetje gezet. Oud voorzitter Lucas Molendijk werd gehuldigd, omdat hij 45 jaar lid is van het koor.  Johan Arends en Zwier Engbers zingen 40 jaar bij Ootmusica, terwijl Hanneke Koops en Henk Rademaker inmiddels 30 jaar hun partijen meezingen. Het oudste lid van het koor, Tom van Essen, geeft  met zijn lage stem de baspartij 25 jaar een extra dimensie. Deze trouwe leden werden door het bestuur in de schijnwerpers geplaatst en ontvingen voor hun standvastigheid een prachtige bos bloemen.

Ootmusica-jaarverg-2018-uitgelicht-630x418

Het bestuur blikte in de vlot lopende vergadering nog een keer terug op het 90-jarig bestaan met tal van hoogtepunten, waaronder het Jubileumconcert in oktober 2017. Maar ook het succesvolle uitstapje passeerde de revue waar de zangleden en hun aanhang erg van hebben genoten.

Ootmusica-jaarverg-2018-3

In het bestuur waren Benny Bolk en Zwier Engbers aftredend. Er waren geen tegenkandidaten en dus werden ze met algemene stemmen herkozen.

Ootmusica-jaarverg-2018-4

In 2018 heeft het koor er al weer een aantal optredens opzitten. Daar blijft het echter niet bij, want uiteraard neemt Ootmusica deel aan het Korenfestival in Ootmarsum dat op 24 juni met nog 5 andere, plaatselijke  koren op het Kerkplein wordt gehouden. Op zaterdag 9 juni wordt de Voorjaarsmarkt weer gehouden en op zondag 7 oktober is er in samenwerking met de Brugger Zangers een concert in de Kloosterkapel.
Tevens deelde het bestuur mee dat ook zij deelnemen aan de Rabobank Clubkascampagne en zij riepen dan ook de leden op om hun stem uit te brengen.

Ootmusica-jaarverg-2018-2

 

Ootmusica-jaarverg-2018-1

Ootmusica-jaarverg-2018-11