Medewerking aan jubileumconcert Caecilea

DSCN2059

De repetities voor het feestelijke jubileum van de Harmonie Caecilea in de Damast.

DSCN2085          Generale-repetitie-Harmonie-1

en dan het optreden buiten op het plein van de R.K.Kerk te Ootmarsum

DSCF1131          DSCN2159

Tijdens het wachten op ons aandeel van deze feestelijkheden , gezellig een drankje, een praatje met alle deelnemers van de verschillende koren.

DSCN2224          DSCN2233

…..hier gaan wij er dus echt voor

DSCN2248          DSCN2249

DSCN2249          DSCN2257

DSCN2307

Als klap op de vuurpijl geeft Caecilea nog een jubileumconcert in de R.K.Kerk. met een andere opzet en het was geweldig. De Ootmarsumse koren was wel weer gevraagd hun medewerking te verlenen en daar is gehoor aan gegeven.

Poster-Kerkconcert1

 

Een overvolle RK kerk genoot met volle teugen van het kerkconcert van  Harmonie Caecilia. Maar ook voor de muzikanten van de harmonie was het letterlijk en figuurlijk genieten geblazen.  Het waren niet alleen de klanken van het muziekkorps, die de bezoekers waardeerden, maar ook de geweldige inbreng van Ootmarsums ‘Voice’  Margareth Beunders werd enorm op prijs gesteld.  Zij werd bij een aantal nummers begeleid door haar man Jan Wilbers en haar laatste bijdrage was samen met de harmonie. Het massaal toegestroomde publiek genoot ook van het samenspel tussen leden van de diverse Ootmarsumse koren en de muzikale klanken van de harmonie.  De nummers ‘Conquest of Paradise’ en het ‘Slavenkoor’ uit Nabucco streelden de oren en zorgden voor een klaterend applaus van het dankbare publiek.

DSCN6886          DSCN6890

DSCN6912          DSCN6939

Kerkconcert-Harmonie-56

Kerkconcert-Harmonie-57

Een reactie op Medewerking aan jubileumconcert Caecilea

  1. Annet Palthe zegt:

    Was super gaaf Kerkconcert om met het ‘Koren Collectief Ootmarsum’ mee te doen, wat een power hadden we. Ook wel weer extra gezellig om daar met “mijn” Ootmusicanen te staan, want dat blijven jullie natuurlijk voor me hoor! Succes & Groetjes Annet

Plaats een reactie