feestavond als afsluiting

Ootmusica sluit zangseizoen af

De leden en hun partners van zangvereniging Ootmusica sloten het zangseizoen af met een geslaagde feestavond. Hans van Duijn, Hanneke Koops, Henny Wessels en Lucas Molendijk tekenden voor de organisatie. Door een ovendefect bij de cateraar, kan gebeuren, kwam het warm en koud buffet wat later dan gepland. Het voordeel is dan wel weer dat de magen wat knorriger werden. Toen drie kwartier later het eten klaar stond was het dus een gezellige drukte van belang om te genieten van het gevarieerde aanbod in vis, vlees, groenten, rauwkost, slaatjes enzovoorts enzovoorts.
Na het eten stonden de spelletjes al klaar en werd het gezelschap in groepen verdeeld. Met veel fanatisme werd er gesjoeld en gedart, terwijl andere groepen bezig waren met het oplossen van raadsels, het zoeken naar spreekwoorden en het hoofd breken over de nodige cryptogrammen. De groep van Jan ter Telgte werd als winnaar gekroond. Voorzitter Benny Bolk bedankt tot slot de organisatie, die een welverdiend applaus kreeg, en wenste iedereen een fijne vakantie.

Zangvereniging Ootmusica heeft een druk seizoen achter de rug. Er waren vele optredens in bejaarden – en verzorgingstehuizen. In oktober vond het Kloosterkapelconcert plaats waar Ootmusica samen met de Brugger Zangers een prima concert gaf. Ook trad het koor regelmatig op tijdens erediensten in de Protestantse kerk. Recent nog tijdens de intrededienst van dominee Kloosterziel. Bijzonder waren de beide grenzeloze concerten in Lage waar Ootmusica één keer alleen en later met het Lager koor sfeervolle optredens gaf.
Maar nu eerst vakantie en op dinsdag 27 augustus wordt er voor het eerst in het nieuwe seizoen gerepeteerd. Belangstelling om in het koor Ootmusica te zingen? Kom rustig langs op één van de dinsdagavonden als de zangvereniging in Ons Gebouw repeteert van 20.00 uur tot 22.00 uur.

Hieronder de foto’s van deze gezellige avond.